PKN
Protestantse Gemeente te Bennebroek
 
Actueel Actueel

Kerkdiensten vanuit 't Trefpunt:
14 juli 2024:      https://youtube.com/live/pprvmV_rrWQ
Klik hier om naar de liturgie bij deze viering te gaan.

Als u met b.v. uw smart-televisie naar de uitzendingen wilt kijken kunt u in YouTube zoeken op “trefpunt Bennebroek”. Hier staan dan alle beschikbare openbare uitzendingen vermeld.

Voor oudere diensten gaat u in de balk links naar het kopje "kerkdiensten in beeld en geluid". Ook kunt u op YouTube zoeken naar “trefpunt Bennebroek”


Het actuele programma van de kerk zoals de ontmoetingsochtenden, Trefpuntcafé, de bijeenkomsten van de commissie Bezinning en Verdieping staan in de "Agenda kerkelijke activiteiten" vermeld. Hier treft u tevens alle bijzonderheden aan.

Onder het menu 'Vieringen per maand' treft u het aparte rooster aan van de zondagochtend vieringen. Soms is er extra informatie beschikbaar over de betreffende viering, dan klikt u op 'meer details' en als er meer tekst beschikbaar is, kunt u deze daar lezen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Vul een doos geef een schat  
Onze schoenendozen zijn rond de kerstdagen uitgedeeld in o.a. Albanië ( en een deel in de Oekraïne)   We hebben van de uitdeling in Albanië  foto’s  binnen gekregen! Dankbaar dat we met jullie hulp in welke vorm dan ook voor zoveel kinderen mooi gevulde schoenendozen hebben mogen maken!

  

Op koningsdag zaterdag 27 april is er traditie getrouw altijd de vrijmarkt! En dat is iets waar wij voor onze schoenendoosactie dankbaar gebruik van maken.  Op zoek naar speelgoedautootjes, kleine popjes, knikkers, springtouwen, tollen, puzzels (< 100 stukjes) en spelletjes ( zoals domino en memory). Als u ook een vrijmarkt gaat bezoeken, speurt u dan voor ons mee? Hoe meer  speelgoed we binnen krijgen hoe meer kinderen we straks blij kunnen maken met een mooi gevulde schoenendoos! Doe je ook weer mee met onze schoenendoosactie 2024? Samen kunnen we een verschil maken!
Hartelijke groet,  Charlotte en Jacqueline Petri (petridegier@gmail.com)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

terug
 
 
 

Viering
datum en tijdstip 21-07-2024 om 10.00 uur
meer details

Viering
datum en tijdstip 28-07-2024 om 10.00 uur
meer details

Koffiekring
datum en tijdstip 31-07-2024 om 10.00
meer details

Gezamenlijke dienst met Heemstede en Aerdenhout in Heemstede
datum en tijdstip 04-08-2024 om 10.00 uur
meer details

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.