PKN
Protestantse Gemeente te Bennebroek
 
Pastoraal team

Pastoraal team

Als je met iemand wilt praten of een bezoek wenst, staat het pastoraal team voor je klaar, ongeacht of je lid bent van de kerk of niet.

Moeilijke momenten en perioden
Er zijn momenten in je leven die zo moeilijk zijn dat je er behoefte aan hebt je zorgen te delen met anderen. Velen hebben anderen in hun omgeving, familie en vrienden, met wie zij kunnen praten.
Het kan zijn dat die niet dichtbij wonen of dat je liever praat met iemand buiten je eigen kring; iemand die aandacht voor je heeft, naar je luistert en mee wil denken.

Moeilijke momenten en perioden kunnen heel verschillend van aard zijn en iedere persoon ervaart die anders. Het gaat vooral om gebeurtenissen, ervaringen, die voor jezelf een probleem zijn; bijvoorbeeld problemen in een relatie, met de kinderen, met het alleen zijn. Maar het kan ook gaan om een ziekte die je ondergaat of om rouw na een verlies.

De voorzitter van het pastoraal team is Heino Bruggemannn en is te bereiken op telefoonnummer 023 – 5847165. Alle leden van het pastoraal team hebben geheimhouding beloofd.

terug
 
 
 

Oecumenische Gesprekskring. Katholieken en Protestanten in gesprek.
datum en tijdstip 10-12-2018 om 20.00
meer details

JOOST 3e advent
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00uur
meer details

Trefpuntcafé: Fred Teeven (werken in drie werelden)
datum en tijdstip 04-01-2019 om 20.30 (deuren open, koffie klaar om 20.00)
meer details

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.